Partnerek

Zeleno Doba - Green Age

A Green Age (Zeleno Doba) egy széles korosztályú és érdeklődési körű egyének csoportja, egy közösségi szervezet amely azzal a céllal jött létre, hogy egy teret biztosítson kísérleti módszerek kipróbálására, tapasztalásra és megismerésre illetve, hogy a közösségi kapcsolódásokat támogassa.
A küldetésünknek érezzük, hogy a természet törvényeivel összhangban éljünk, támogassuk és felhívjuk a figyelmet a fenntartható kisközösségek jelentőségére. Mindezt edukációval és networking segítségével tesszük. Szervezetünkben olyan közösségi segédeszközöket használunk mint a Dragon Dreaming, szociokrácia és permakultúra. E hármas által egy új fajta “win-win-win” szervezeti kultúrát teremtettünk. A legfőbb aktivitásaink az Erasmus+ program által támogatottak, ilyenek a European Solidarity Corps, valamint nemzeti, regionális és európai szintű kapcsolódásaink.

Domány Szilveszter

 

szervezői support

 

Domány Szilveszter - kevésbé aktív tagja a Zeleno Dobának (távolságból adódóan). A közösségi kezdeményezések iránt érdeklődő és lelkes személy vagyok. Korábban magam is részt vettem ilyenekben, illetve kezdeményeztem fiatalok általi megmozdulásokat a környezetünk szebbé és jobbá tételére. Jelenleg családi birtokunk tervezésében és építésében élem ki a környezetvédelem és a természettel való összhangban-élés iránti törekvésem. Foglalkozásom szerint programozó, illetve jelenleg középiskolai tanár vagyok a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban. Korábban jómagam is számos érdekes Erasmus+ projektben vettem részt.

Katarina Knežević-Nikolić

 

A Zeleno Doba elnöke, Erasmus+ koordinátor

 

Katarina Knežević-Nikolić alapító tagja, valamint Erasmus+ koordinátora vagyok a Zeleno Doba (Green Age) civil szervezetnek.
Kommunikáció és Pszichológia szakon diplomáztam Londonban, az Egyesült Királyságban.

Jelentős tapasztalattal rendelkezem projekt menedzsment és koordináció terén, azáltal hogy részt vettem számos állami és civil Erasmus+ porjektekben. Ezen kívül tapasztalattal rendelkező IB tanár, ifjúsági vezető, tréner és facilitátor vagyok.

Szabadidőmben családi fenntartható életterünket építgetem egy szerbiai kisfaluban. Aktívan részt veszek a helyi kapcsolatok építésben valamint a fenntartható közösségek fejlesztésben regionális és európai szinten is.