Aktuális Események

Közösségi facilitátor képzés

6 napos alkalom személyes részvétellel

2023. július 22. (szombat) - 27.

Ezen az alkalmon az online folyamat során megszerzett ismeretekre és a terepgyakorlat tapasztalataira építünk. Lehetőséget kaptok a facilitálás kipróbálására és a közösségekben gyakran felmerülő konfliktusok tisztázó folyamatainak megismerésére - támogató csoport folyamatokban. A résztvevő társaid visszajelzései mentén megtalálhatod saját facilitátori ‘énedet’, stílusodat, erősségeidet.  

A közösségalkotás három kulcsszereplője a stratégiai vezető (ügy-gazda), az operatív vezető (közösségi rendszer-gazda) és a kettőt kiegyensúlyozó közösségi facilitátor (ember-gazda). Mire ide elérünk a tanulási, önismereti folyamatban, már Te is tudni fogod, melyik szerep áll legközelebb a természetedhez. Bármelyik is lesz az, a közösség akkor lesz életképes, ha minden vezető látja azt, hogy a közösségben nem csak az ügyekkel, a rendszerekkel kell foglalkozni, hanem a közösséget alkotó emberekkel is, hogy a köztük lévő viszonyok, dinamikák szerves részei a közösségi folyamatoknak - és persze képesek lesznek összefogni, a maguk szerepéből ezt kezelni.

Ez a tréning erre fog képessé tenni Titeket.

Bővebben a közösségi facilitátor képzésről


Mi fán terem a közösség - TreeMap Tábor 

7 napos alkalom személyes részvétellel

A Társadalmi Innovátor Program képzési folyamatának első eseménye a 7 napos 'Mi fán terem a közösség?' - TreeMap tábor,. 

Dátum: 2022. 07. 17-23 (érkezés 16-e estig, távozás 24-reggel)

Helyszín: Kishegyes, Szerbia, Kátai Farm

 

Az oldal a .. projekt keretében jött létre.